Terug
08/09/2016

Interbuild start volgende fase project Nieuw Brugge

Interbuild wordt beloond voor haar goede werk in Brugge met een nieuwe bestelling voor de bouw van een multifunctioneel complex van kantoren, hotel, appartementen en een privé en publieke parking.

Niettegenstaande dat haar eerste project voor Group GL aan het station in Brugge nog loopt – een realisatie van kantoren, appartementen en studentenhuisvesting met bijhorende parking en pleinaanleg – heeft Interbuild samen met haar klant Group GL en het architectenbureau Crepain Binst Architecture een bouwteamsamenwerking succesvol afgerond, waardoor het nieuwe project binnen de afgesproken parameters budget, tijd en kwaliteit kan worden gerealiseerd.

Het betreft een hotel van 111 kamers, 6.000m² kantoren met als huurder Proximus, 48 appartementen, een beperkte commerciële ruimte en 7.000m² parking. Dit met de nodige wegen- en buitenaanleg zodat dit alles aansluit op hetgeen reeds is gerealiseerd. Volgend uit het bouwteam zullen de werken onmiddellijk starten en zullen de eerste delen begin 2018 worden opgeleverd.