Terug

DVV La Maison Suisse

DVV La Maison Suisse

Volledige verbouwing met afwerking en technieken van ± 2.300 m² van koetshuizen tot een auditorium, congresruimten en ontvangstlokalen voor VIP’s. Deze nieuwe realisatie van de volksverzekering DVV grenst aan de hoofdzetel en is gelegen op de hoek van de Jozef II-straat / Filip de Goedestraat te Brussel.

  • Type
    Verbouwing en nieuwbouw
  • Ligging
    Hoek Jozef II-straat / Filip de Goedestraat te Brussel
  • Opdrachtgever
    A.A.M.C. (DVV)
  • Architect
    Groep Planning
  • Studiebureau Stabiliteit
    Groep Planning
  • Studiebureau Technieken
    SECO cv
  • Oppervlakte bovengronds
    2000 m² verbouwing, 300 m² nieuwbouw
  • Aanvang der werken
    Eerste fase: december 2000 - Tweede fase: 30 juni 2002
  • Uitvoeringstermijn
    Eerste fase: 13 maanden - Tweede fase: 8 maanden