Terug

Fenix

Fenix

In de Genèvestraat te Evere heeft Interbuild in opdracht van Immpact een bestaand kantoorgebouw verbouwd tot 208 appartementen met op de onderste twee verdiepingen kantoren en commerciële ruimten.
De gevel is bekleed met natuursteen en aluminium cassettes langs de ramen.
Op het dak werd een extra verdieping geplaatst die ruimte biedt aan vier duplexappartementen.

  • Type
    Renovatie kantoorgebouw tot appartementsgebouw
  • Ligging
    Genèvestraat 4 - 1140 Brussel (Evere)
  • Opdrachtgever
    Immpact nv
  • Architect
    Buro II & Archi+I
  • Studiebureau Stabiliteit
    VK Engineering nv
  • Studiebureau Technieken
    VK Engineering nv
  • Studiebureau Akoestiek
    VK Engineering nv
  • Veiligheidscoördinatie
    Veto & Partners
  • E-peil
    E 70
  • K-peil
    K 40
  • Oppervlakte bovengronds
    18.920 m²
  • Oppervlakte ondergronds
    9.600 m²
  • Aanvang der werken
    september 2015
  • Einde der werken
    mei 2017
  • Uitvoeringstermijn
    21 maanden