Terug

Hoste Uitgeverij – De Persgroep

Hoste Uitgeverij – De Persgroep

Dit project betrof de uitbreiding van de kantoorruimtes, verbouwingswerken en nieuwbouw.
Op niveau 0 treft men een auditorium aan, drie vergaderzalen, een sanitaire kern, een keuken en een cafetaria. Op niveau 1 is er een technische ruimte en een kantoorruimte. Het geheel werd gefundeerd op “in de grond gevormde” palen. Eenmaal de funderings- en rioleringswerken gestart, werd beslist tot de ruwbouw van twee extra verdiepingen alsook een bovendakse technische ruimte. De gevelbekleding bestaat uit zinken gevelcassettes en aluminium gordijngevels en raamgehelen.

  • Type
    Uitbreiding kantoren
  • Ligging
    Brusselsesteenweg - Kobbegem
  • Bouwheer
    De Persgroep
  • Architect
    Architectenburo bvba, bijgestaan door Miche Van Laere - Binnenhuisarchitectuur door Nine D.
  • Studiebureau Stabiliteit
    Groep Solid
  • Studiebureau Technieken
    Solitech Engineering nv
  • Oppervlakte bovengronds
    +/- 2.960 m²
  • Buitenaanleg
    +/- 1.140 m²
  • Aanvang der werken
    15 september 1999
  • Einde der werken
    30 mei 2001
  • Uitvoeringstermijn
    21 maanden