Terug

Het Jeugdsportfonds Camille Paulus en Interbuild: een winnend team!

Interbuild en Camille Paulus investeren samen in sport: “mens sana in corpore sano”, zo luidt immers een oude wijsheid. De sociaal-maatschappelijke rol en impact van sportbeoefening wordt echter vaak onderschat. Hier wil het Jeugdsportfonds Camille Paulus van de provincie Antwerpen iets aan doen, samen met Interbuild. Het Jeugdsportfonds Camille Paulus rekent immers op de sociaalmaatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven. Bedrijven die streven naar een gezonde balans tussen hun economische rentabiliteit en de doelstellingen van de samenleving,  bedrijven die durven kiezen voor goed burgerschap.

Eregouverneur Camille Paulus: “Interbuild stond aan de wieg van het Jeugdsportfonds Camille Paulus en daar ben ik hen als geestelijke vader van het fonds ontzettend dankbaar voor. Samen gaven we de voorbije zes jaar meer dan 200.000 jongeren en personen met een handicap een duurzame sporttoekomst. Het investeren in deze sportprojecten is waardevol. De jongeren van vandaag zijn onze toekomst en wie weet ook onze Antwerpse topsporters van morgen. Bovendien creëren we kansen voor een gezonde levensstijl en de garantie voor een levenslange sportbeoefening. Investeren in sport wordt zo ook een stukje investeren in leefbaarheid.”

Dankzij het enthousiaste engagement van Interbuild en tal van andere partners uit het bedrijfsleven maakt het Jeugdsportfonds Camille Paulus elke dag werk van haar slogan: “als jij sport, wint iedereen!”